Zomer 2020 is er een om nooit meer te vergeten! Een zomer waarbij we veel tijd thuis en dichtbij huis doorbrengen. 

Om deze zomer af te sluiten, brengen wij je het Reizend Food Circus in de grootste tuin van Ede! 

KAARTVERKOOP & PRIJZEN
De kaartverkoop is nu gestart, dus wees er snel bij! De kosten voor een kaartje zijn € 5,- en dit is inclusief een welkomstdrankje. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang. 

Gratis kidscorner | gratis toiletten | toegankelijke food prijzen 

BETAALMETHODE
Op het gehele terrein kun je betalen met munten. Een muntje bedraagt €2,50,-. Je kunt de munten vooraf bestellen door een mail te sturen naar facedevents@gmail.com. Ook zijn er munten verkrijgbaar op het terrein zelf. De munten zijn na afloop niet meer te retourneren. 

AANTAL BEZOEKERS 
Om de veiligheid te bewaren kunnen wij maximaal 500 bezoekers per dag ontvangen. Het terrein is verdeeld in vier velden. Per veld is er een maximum van 125 personen, zodat er voldoende ruimte is. Gaan je vrienden, buren en collega’s ook? Zorg dan dat je een kaartje koopt voor hetzelfde veld. Op de dag zelf kan hier helaas niet meer in gewisseld worden.

Je wordt bij binnenkomst met een glimlach ontvangen, maar wel met de vraag of jij klachten hebt. 

MENUKAART
Stay tuned! Binnenkort maken wij de menukaart bekend. 

ZITPLAATSEN
Bij binnenkomst wijzen wij jouw tafel aan. Uiteraard wel in het veld waarvoor je een kaartje hebt gekocht. Op de grenzen van de velden komen meeting tafels te staan. dit zijn tafels die grenzen aan de velden naast die van jou. 

HET TERREIN
Bij binnenkomst ontvang je een routemap, menukaart en drankenkaart. Overal geldt een looproute.